Yogaland

Në të vërtetë, qëllimi i jogës është të çlirohemi nga bota materiale dhe të bashkohemi mePerëndinë e hinduizmit, që zakonisht kuptohetsi Brahman, ndërgjegjja kozmike e papërcaktuare universit. Joga është mjeti me të cilin mendja epërdoruesit është shkrirë në mendjen universale.Mendoj se një libër kushtuar teknikave të jogës, dotë ishte një pasuri e domosdoshme për t’ju shtuarbibliotekës sonë shqiptare.

$8.00

SKU: QSM62746 Category: Tag:

Në “Yogaland”, ne do të gjejmë vetentonë duke u informuar nëpërmjet aktivitet fizik, sesa rëndësi duhet t’i japim teknikave aktive të jogës, sesi funksionojmë ne nëpërmjet këtyre teknikave kaqaktive dhe të vështira, sa të rëndësishme janë ato përne, si duhet t’i praktikojmë ato etj… Në të vërtetëjam fokusuar në mënyrën se si trupi jonë reagonpas këtyre teknikave aktive dhe sa të domosdoshmejanë ato për trupin tonë, ushqimin mendor dhe atëshpirtëror. Në librin “Yogaland”, do të gjeni rëndësinëe ushtrimeve dhe teknikave aktive dhe kontaktintuaj me frymëmarrjen dhe pozat e ndryshme qëmund të krijoni rreth ushtrimeve rutinë. “Yogaland”do t’ju mësojë terminologjinë e teknikave bazë dheemërimet e ndryshme të ushtrime që përdoren nëteknikat bazë.

Viti i publikimit

2019

Fletë

112

Author

Riselda Sejdiu

Publisher

Pegi