Back Cover
Look Inside

Shpirti Kalendar i Mullirit

Në fakt është bukur të shprehesh qartë, pastër dhe pa doreza. Pikërisht këtë kam bërë në këtë libër me poema! Të shprehesh vrullshëm nuk është e lehtë, por as e vështirë, duhet thjesht pak guxim. Kam dashur të shkruaj me dashuri dhe pozitivisht në aspektin jetik, por nuk munda…e dini pse? Sepse mendoj se jam realiste dhe ky realitet që na rrethon nuk mund të shpëtohet kursesi nga shkrimet duke gënjyer veten akoma dhe më shumë. Nuk dua të gënjej jam munduar të shprehem me optimizëm, por nuk shkruaja dot më tej nuk kisha frymëzim për të vazhduar. Ky libër mund të quhet ndryshe “Kur shpirti dhe mëndja janë ortakë”.

$10.00

SKU: KHK95746 Category: Tag:
Viti i publikimit

2015

Fletë

108

ISBN

978-9928-200-28-0

Author

Riselda Sejdiu

Publisher

Pegi