Back Cover
Look Inside

Ready To Dance : Multidisiplina E Kërcimeve Për Fëmijë, Hapat Bazë

Në këtë monografi shkencore për kërcimin, dedikuar moshave fillestare, kam dëshirë
të shkruaj për të gjitha disiplinat paraprake të kërcimeve profesionale për fëmijë si dhe
mbi bazat, aftësitë apo edhe vështirësitë që ato mbartin gjatë gjithë kësaj faze fillestare.
Vështirësitë profesionale janë te natyrshme në kërcime të disiplinave të ndryshme, sidomos
kur kemi të bëjmë me fillestarë dhe detaje si emocioni, kompakti muzikor shoqërues,
frymëmarrja dhe vëmendja.
Kjo monografi mbi të gjitha shërben për anën praktike. Është një domosdoshmëri për
ushtrimin në mënyrë të pavarur në shtëpi pasi ky libër është i shoqëruar edhe me një
DVD përkatëse që udhëzon hap pas hapi dhe u jep mundësi edhe fëmijëve që nuk kanë
mundësi të ndjekin kurse konkrete. Ata mund t’i praktikojnë ushtrimet dhe t’i mësojnë
performancat nëpërmjet këtij libri kaq magjik. Zhvillim teorik, konceptual dhe profesional
në çdo aspekt të disiplinës së kërcimit.

$20.00

SKU: 1250016987 Category: Tag:
Viti i publikimit

2015

Fletë

250

Author

Riselda Sejdiu

Publisher

Pegi