Back Cover
Look Inside

Kërcimi Modern Pedagogji

Kërcimi modern ka qenë dhe mbetet ndër preferencat e mia që ma mbush shpirtin
me vlera të pashtershme artistike, të cilat, më pas, shndërrohen vetëm në një fjali:
“Kërcim Modern, Pedagogji”. Tashmë, kjo fjali u shndërrua në një libër, i cili vjen si
vëllim i dytë, pas vëllimit të parë “Kërcimi Modern, Lëvizjet Bazë”.
Lëvizjet bazë erdhën për herë të parë në Universitetin e Arteve të shkruara në letër, dhe
për t’u drejtuar nga një status pedagogjik, gjeta inspirimin e duhur për t’i bashkangjitur
këtij vëllimi edhe librin e dytë, i cili shpalos anën pedagogjike të tij, duke studiuar
shumë elemente të tjera, si: teknikën, performancën, historinë e kërcimit modern etj.

$20.00

SKU: 1250032151 Category: Tag:
Viti i publikimit

2012

Fletë

120

ISBN

978-9928-124-75-3

Author

Riselda Sejdiu

Publisher

Pegi